Start Mini-Marathon training

24 oktober 2012, om 18:30, AV'34, Orderbos

Door Redactie

Wil je trainen voor de Mini-Marathon, maar liever niet alleen? Heb je dit jaar de Acht van Apeldoorn gelopen en wil je dit uitbreiden naar de 18,5 km in 2013? Of wil je je tijd op de Mini verbeteren? Dan kan je vanaf woensdag 24 oktober onder leiding van ervaren begeleiders trainen voor de Mini-Marathon (18,5 kilometer). Dit jaar is de 40e editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon, dus extra feestelijk!

Een doel is een droom met een deadline. Loopgroep AV’34 wil al ervaren hardlopers de gelegenheid geven om te trainen voor de Midwinter Mini-Marathon van 18,5 km (de Mini) op 3 februari 2013. Vanaf eind oktober train je drie keer in de week met de Mini op 3 februari als doel. Trainen in een groep motiveert en stimuleert. Je wordt begeleid door ervaren trainers van AV’34. Wij zorgen voor een goede en verantwoorde trainingsopbouw; jij gaat je doel halen!

Voor wie?

Loop je zelf al 45-60 minuten en wil je graag trainen voor de Mini? Doe dan mee! Hoe hard je loopt, is minder van belang. Tijdens de duurlopen op woensdag en zondag zijn er verschillende groepen met verschillende tempo’s, elk met een eigen begeleider. De trainers van de Loopgroep begeleiden je ook (in groepjes) tijdens de Mini zelf.

Drie keer per week

Je traint drie keer per week:

  • op woensdag een duurloop van 10 tot 12 km;
  • op vrijdag een intervaltraining op de baan met aandacht voor loopscholing (coördinatie) en snelheid;
  • en op zondag een rustige en langere duurloop om het duurvermogen uit te breiden.

De trainingen op woensdag en vrijdag beginnen op 19.00 uur en de duurloop op zondag start om 09.30 uur. Alle trainingen zijn op of beginnen bij de atletiekbaan van AV’34. De eerste training voor de Mini is op woensdag 24 oktober a.s. en de training eindigt niet eerder dan op de finish van de Mini Marathon op zondag 3 februari 2013. De kosten voor de Mini-training bedragen € 40,-.

Meedoen?

Wil je graag meedoen aan deze unieke mogelijkheid om te trainen voor de Mini? Kom dan op woensdag 24 oktober om 18.30 uur naar het clubhuis van AV34 aan de Sportlaan in het Orderbos. Dan kan je je inschrijven en de kosten (contant) voldoen. In het clubhuis leggen wij eerst het programma uit en direct daarna volgt de eerste duurloop. Kom dus meteen in je hardloopkleding.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Minitraining? Neem dan contact op met Ilse Berentsen op tel. 06-1223802 of via e-mail ilse.berentsen@av34.nl.

AV’34 heeft ook mogelijkheden voor trainen voor de Asselronde (27,5 km) en de Marathon. Als je daar meer over wilt weten, neem dan contact op met Ruud Kok op tel. 055 – 360 1278 of via e-mail  kok02264@planet.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?