Start nieuw jongerenpopkoor FRESH TASTE in Apeldoorn

20 mei 2012, van 20:00 tot 22:00, Witteveens Brasserie

Door Redactie

Start nieuw jongerenpopkoor FRESH TASTE in Apeldoorn

Zondag 20 mei zal in Apeldoorn de muzikale aftrap plaats vinden van een nieuw Apeldoorns jongerenpopkoor, FRESH TASTE. Volgens de regionaal bekende dirigent/componist/arrangeur Stronks is er behoefte aan een echt popkoor voor jongeren uit het voorgezet en beroepsonderwijs. Van 20.00 – 22.00 zal er tot aan de zomervakantie gewerkt worden aan onder andere de volgende liedjes: Price Tag – Jessie J. ft B.O.B., Paradise – Coldplay , Firework – Katy Perry, Happiness – Alexis Jordan, Turning Tables – Adele, Miracle-Ilse DeLange , Perfect – Pink, Somebody that I used to know – Gotye en Use Somebody – Laura Jansen/Kings of Leon.

Het repertoire zal snel worden uitgebreid met liedjes die vooral de jongeren erg aanspreekt. Er worden altijd liedjes uit de actuele en recente TOP40 gezongen. In het begin zal het eenvoudig en voor iedereen mogelijk om mee te zingen. Al zingend wordt er de weken erna geëxperimenteerd met twee- en driestemmigheid. Iedereen die zin in zingen heeft is van harte welkom, meisjes én jongens. Geen stemtesten, iedereen kan en mag meedoen! De repetities tot aan de zomervakantie zijn geheel gratis!

De oefenlocatie zal zijn: het nieuwe – onlangs geopende – ‘Witteveens Brasserie’ (aan de markt). De brasserie is op 20 mei open vanaf 19.45 . Meer info via 06-22514160 of stuur een mail naar info@stronksmusic.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?