Start verkoop 36 nieuwbouwwoningen in Zuidbroek

2 juli 2015, van 17:00 tot 19:00, Nieuwbouwcentrum Apeldoorn aan de Roggestraat 167 te Apeldoorn

Door advertorial

Weer een unieke kans in Zuidbroek! Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis uit Rijssen gaat donderdag 2 juli van start met de verkoop van 36 nieuwbouwhuizen in plan “Cluster 1”. De onder architectuur ontworpen huizen worden uitgevoerd in een klassieke maar toch eigentijdse Engelse landhuisstijl.

Naast 22 geschakelde woningen met verschillende afmetingen, worden er ruime twee- en drie-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning aangeboden vanaf circa € 169.500 v.o.n. Alle woningen worden compleet aangeboden met Siematic keuken, sanitair en berging/garage. Het bouwplan is ruim opgezet met veel groen en de erfafscheidingen zijn mee ontworpen!

Donderdag 2 juli zijn belangstellenden welkom bij Nieuwbouwcentrum Apeldoorn aan de Roggestraat 167 te Apeldoorn. Tussen 17:00 en 19:00 uur staat het verkoopteam klaar om uitgebreide informatie te verstrekken. Belangstellenden kunnen zich dan ook direct inschrijven voor een optie voor een huis in misschien wel het mooiste plandeel van het Rooster in Zuidbroek.

Roosdom Tijhuis is een klantgerichte bouwer, waarbij de wensen van de klant hoog in het vaandel staan. Naast vele opties en uitbouwmogelijkheden zijn uw eigen wensen vaak ook mogelijk!

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?