Starters Event op zaterdag 24 oktober

24 oktober 2015, van 10:00 tot 14:00, De cantharel

Door Redactie

Na het succes van 2014 is er ook dit jaar weer een Starters Event. Op zaterdag 24 oktober tussen 10.00 uur en 14.00 uur zijn (oriënterende) startende ondernemers van harte welkom bij de Cantharel in Apeldoorn. De toegang is gratis.

Initiatiefnemer
De datum 24 oktober is bewust gekozen, 2 weken voor de landelijke startersdag van de Kamer van Koophandel, die overigens niet in Apeldoorn maar in Arnhem plaatsvindt. Reden voor Rabobank Apeldoorn en omgeving om weer samen met partners het platform IK START NU en hiermee ook het evenement te organiseren. De oriënterende starter komt graag in contact met specialisten uit het eigen werkgebied en is op zoek naar kennis en informatie, en natuurlijk een netwerk.

Informatie op één plek
Bij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap komt veel kijken, of je nu een eigen bedrijf start of als zzp’er aan de slag gaat. Om het de oriënterende starter zo gemakkelijk mogelijk te maken, brengen we alle relevante partijen samen tijdens Het Starters Event. Bij de stands van deze partijen kunnen bezoekers in gesprek gaan, vragen stellen en zich laten informeren.

Workshops
Ook zijn er verschillende interessante en inspirerende workshops te volgen. Bijvoorbeeld over online resultaat behalen, juridische risico’s, business modellen en kiezen voor groei. Op www.ik-start-nu.nl staat meer informatie over deze workshops.

Deelnemende partners
Gemeente Apeldoorn, Care Media, Hestex Systems, Stedendriehoek, Schimmel&Plante, De Cantharel, Notaris Teesink van Dooren, BorrelNood, Best 4Ugroup, Lexman advocaten, AACC accountants, Fidene Social Media Marketing, Rodenburg Ondernemerschap, Centrum voor Jong Ondernemerschap, Robin van Lohuizen, HNK (Het Nieuwe Kantoor), BW en S Accountants, BC055, De Lage Landen Lease, Interpolis en Qredits.

Gratis ticket reserveren
IK START NU is gratis te bezoeken. Bezoekers kunnen een ticket reserveren via www.ik-start-nu.nl. Ook aanmelden voor workshops kan via deze site.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?