Startersmarkt

2 oktober 2014, van 19:00 tot 21:00, Gemeentehuis Apeldoorn

Door Redactie

© Medea Huisman

Voor starters op de woningmarkt is er op donderdag 2 oktober 2014 een informatiemarkt in het stadhuis. Belangstellenden kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur terecht met vragen over wat er zoal komt kijken bij het kopen van een huis. Zoals wat doet een makelaar, hoe regel je de financiering en waarom moet ik eigenlijk naar een notaris? Ook is er gelegenheid om een indruk te krijgen van het woningaanbod binnen de gemeente Apeldoorn.

De markt is bedoeld voor starters, maar ook anderen die interesse hebben in het kopen van een woning zijn van harte welkom. Er zijn lezingen over zaken waar je als starter tegenaan loopt waaronder de Starterslening en de juridische aspecten van het kopen van een huis.

De Startersmarkt wordt georganiseerd door de NVM Makelaars in samenwerking met de Stichting Starter en met medewerking van de gemeente Apeldoorn. Onder de bezoekers wordt een mini iPad verloot, beschikbaar gesteld door de deelnemers aan de markt.

De laatste ontwikkelingen rondom deze markt kan men volgen via twitter.com/@055Startersdag of www.facebook.com/startersdag.apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?