Startersmarkt

27 september 2012, van 19:00 tot 21:00, Stadhuis Apeldoorn

Door Redactie

Donderdagavond 27 september is er weer een informatiemarkt in het Stadhuis voor mensen die starten op de woningmarkt. Deze vierde editie is een keer niet op een zaterdag, maar op een donderdagavond! Op deze markt kun je terecht met vragen over wat er zoal komt kijken bij het kopen van een huis. Wat doet een makelaar, hoe regel je de financiering en wat regel je met de notaris? Al dat soort vragen krijgt ruim aandacht, maar er is ook gelegenheid om een indruk te krijgen van het aanbod van woningen. Zaterdag 29 september is er weer een open-huizen-dag, zodat je ook binnen kunt kijken bij de woningen die je aanspreken.

De markt is bedoeld voor starters, maar ook anderen die interesse hebben in een woning van onder de € 200.000,- zijn van harte welkom. De informatiemarkt is van 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn lezingen over zaken waar je als starter tegenaan loopt: de Starterslening, juridische aspecten van het kopen van een huis. Deze keer is er voor de bezoekers een iPad te winnen, beschikbaar gesteld door de deelnemers aan de markt.

De laatste ontwikkelingen rondom deze markt zijn te volgen via @055startersdag op Twitter of www.facebook.com/startersdag.apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?