Startersmarkt op donderdag 4 april

4 april 2013, van 19:00 tot 21:00, Stadhuis Apeldoorn

Door Redactie

Op donderdag 4 april is er een informatiemarkt in het stadhuis voor mensen die starten op de woningmarkt. Op de Startersmarkt kunnen belangstellenden terecht met vragen over wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Zoals wat doet een makelaar, hoe regel je de financiering en waarom moet ik eigenlijk naar een notaris? Daarnaast kunnen bezoekers op de markt een indruk krijgen van het aanbod van woningen.

De markt is bedoeld voor starters, maar ook anderen die interesse hebben in een woning van onder de € 200.000,- zijn van harte welkom. De informatiemarkt is van 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn lezingen over zaken waar je als starter tegenaan loopt waaronder de Starterslening en juridische aspecten van het kopen van een huis.

De Startersmarkt wordt georganiseerd door de NVM Makelaars in samenwerking met de Stichting Starter en met medewerking van de gemeente Apeldoorn. Bezoekers van de markt maken kans op een mini iPad. Deze wordt beschikbaar gesteld door de deelnemers aan de markt.

De laatste ontwikkelingen rondom de Startersmarkt kan men volgen via twitter.com/@055Startersdag of www.facebook.com/startersdag.apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?