StedenDriehoek Nieuwjaarsduik in Aquacentrum Malkander

2 januari 2016, van 10:00 tot 16:00

Door Redactie

Op 2 januari 2016 van 10.00 uur tot 16.00 uur duik je fris het nieuwe jaar in bij Aquacentrum Malkander. Accres organiseert samen met de StedenDriehoek de Nieuwjaarsduik.

Dit jaar zijn er grote prijzen op te duiken die voor extra stimulans zorgen om het koude water in te springen. De prijzen zijn onder andere een luchtballonvaart, E-Karten, Glowgolf en nog veel meer prijzen. Deze zijn beschikbaar gesteld door Aquacentrum Malkander, StedenDriehoek, Asito, Horesca Lieferink, JT Bioscoop Apeldoorn, Intersport Jonker en Accres.

Spetterend het nieuwe jaar in

Naast de spectaculaire prijzen die beschikbaar zijn gesteld, zorgt Hollander Techniek voor verwarmd badwater, Horesca Lieferink voor lekkere warme soep en chocomel. De Reddingsbrigade Apeldoorn staat aan de kant van het bad en zorgt ervoor dat u veilig het water in kunt gaan.

 

Gratis naar binnen!

Deelname aan de Nieuwjaarsduik is € 5,60. Wie tussen 10.00 uur en 11.00 uur komt mét de StedenDriehoekbon kan gratis naar binnen!

Warm water

In de winter is het buitenbad van Aquacentrum Malkander gesloten, maar voor de Nieuwjaarsduik gaat dit bad open en wordt de temperatuur van het water tijdelijk opgewarmd naar ongeveer 21 graden.

Gaat u ook voor een frisse duik? Kom naar de Nieuwjaarsduik in Aquacentrum Malkander op 2 januari. Meer informatie? www.malkander.nl/nieuwjaarsduik

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?