Stegeman en Wesseling exposeren tekeningen en beelden in galerie Loolaan

6 mei 2017 - 7 mei 2017, van 13:00 tot 17:00, Loolaan Galerie, Loolaan 31A, Apeldoorn

Door Agenda

Wilma Stegeman maakt tekeningen, het liefst in groot formaat. Zij observeert en geeft commentaar op de wereld doormiddel van haar tekeningen, daarbij staan mensen en dieren vaak centraal. Door verandering aan te brengen in de uitvoering of weergave van datgene wat we als normaal of gewoon beschouwen. Maakt zij nieuwe aspecten van een situatie zichtbaar. Het werk leid je even, maar er blijft genoeg ruimte voor de kijker voor eigen associaties. Wilma Stegeman (Apeldoorn) is recent winnaar geworden van de ‘Tekening van het jaar ‘prijs.

In het werk van Ria Wesseling (Deventer) ontstaan beelden en tekeningen als schetsen voor een installatie of komen juist voort uit een gerealiseerde installatie. Installaties worden als tijdelijk beeld opgebouwd op een daarvoor uitgekozen plek. Onderzoek start meestal met denkmodellen in klei. Toeval speelt daarbij een grote rol.

Stegeman en Wesseling kennen elkaar van de studie aan de Constantijn Huygens kunstacademie in Kampen en exposeren voor het eerst samen.
U bent van harte welkom op 29 en 30 april en op 6 en 7 mei aan de Loolaan 31 a in Apeldoorn.
Openingstijden: van 13. 00 uur tot 17. 00 uur. Toegang vrij. Exposerende kunstenaars aanwezig.
www.ateliersapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?