Optreden van de Taraboemboemband

26 februari 2016, om 14:30, CODA dok Zuid, 1e Wormenseweg 460, Apeldoorn

Door Agenda

Stilzitten terwijl je naar muziek luistert? Dat lukt je vast niet bij het swingende optreden van de Taraboemboemband op 26 februari in dok Zuid! Deze band neemt je mee om de tango te dansen, om gekke bekken te trekken op de maat van de muziek of om samen met de zanger héél hard te gaan fietsen. De middag begint om 14.30 uur en is vooral superleuk voor kinderen van drie tot acht jaar.

De Taraboemboemband speelt zelfgeschreven liedjes in uiteenlopende muziekstijlen: van vrolijke en uitbundige nummers tot liedjes die ontroeren. Liedjes om op te bewegen, maar natuurlijk mag je ook stil blijven zitten. Iedereen is 26 februari van harte welkom in de Theaterzaal van dok Zuid, maar het belooft vooral een leuke middag te worden voor kinderen van drie tot ongeveer acht jaar. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en/of vriendjes mogen natuurlijk ook mee; samen maken we er een groot muziekfeest van!

De toegang is gratis; wel graag van tevoren aanmelden via dokzuidtheater@gmail.com zodat we weten op hoeveel kinderen (en volwassenen) we kunnen rekenen. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en aantal personen door te geven. Het optreden begint om 14.30 en is rond 15.30 uur afgelopen. Op http://taraboemboemband.wix.com/taraboemboemband vind je meer informatie over deze band.

Sponsoren gezocht!
De voorstelling wordt georganiseerd door een particulier die hiermee het belang van laagdrempelige culturele activiteiten in Apeldoorn Zuid onderstreept. Natuurlijk heeft Apeldoorn een prachtige schouwburg waar dit soort voorstellingen te zien zijn, maar niet iedereen is in staat om daar regelmatig naartoe te gaan. Daarom dit initiatief dat CODA van harte ondersteunt. De theaterzaal van dok Zuid is zeer geschikt voor kleine, maar daarom niet minder mooie of verrassende voorstellingen. De ene keer komt een muziekband de sterren van de hemel spelen, de andere keer komt een circusartiest allerlei acts laten zien of kunnen bezoekers een voorstelling over prinsessen, kastelen en draken bijwonen. Wilt u dat deze voorstellingen gratis toegankelijk blijven, dan kunt u ons door middel van een financiële bijdrage sponsoren. U kunt hiervoor contact opnemen met Silvia Ratering (silvia.ratering@kpnmail.nl).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?