Stranger In Town Bluescafe

2 december 2016, om 22:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn, Vrij toegang

Door Agenda

The band Stranger In Town started in Nov 2014 and from the beginning it was clear: Stranger In Town has the blues! It was a flying start.
De bluesband Stranger In Town zorgt voor een paar zinderende uren muziek waarbij je ogen en vooral oren te kort komt. Een afwisselend en swingend repertoire van traditionele en moderne blues. Met veel improvisatie en variatie wisselen bekende en minder bekende nummers elkaar af waarbij rock-, en soulinvloeden niet geschuwd worden.

Blues voor ouderen? Het is een misverstand waarmee Stranger In Town voor eens en altijd afrekent. Zes talentvolle muzikanten. Bruisend van jeugdige energie. Maar met een ouderwetse passie voor de blues, gekruid met de beleving van het moment. De band maakt spannende muziek op het scherpst van de snaren. De blues van Stranger In Town is afwisselend, dansbaar, met humor, soms diep droevig en af en toe… heel blij!

Een avondje Stranger In Town is een rondje langs de hoogtepunten van de bluesgeschiedenis. De bluesliefhebber zal er zijn platenkast in herkennen. Blueslegendes komen voorbij in spel en zang. Zes vrienden met één doel voor ogen: een middag of avond muziek maken op avontuurlijke wijze.
Bezetting:
Cees Hooymans – Zang
Vincent Waller Diemont – Sologitaar
Eerde Kalsbeek – Drums
Edwin Waller Diemont – Slaggitaar
Hugo Hoitink – Toesen
Ivo Koer – Basgitaar.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?