Studenten brengen Aventus Gala Night

4 april 2016, Orpheus

Door Redactie

Op 4 april 2016 vindt de Aventus Musical Gala Night 2016 plaats in theater Orpheus te Apeldoorn. Studenten van de mbo-opleidingen Toerisme & Recreatie schitteren in de musical Wild Child. Ze zingen en spelen het verhaal over een onhandelbare tiener die naar kostschool moet. Een meeslepend verhaal over opgroeien en vriendschap.

De Musical Gala Night is een avondvullend programma dat compleet wordt voorbereid, georganiseerd en uitgevoerd door studenten van de opleiding Leisure & Hospitality van mbo-school Aventus. Het publiek zal verrast worden door het theaterspel en de live-zangpartijen in de vertederende Musical Wild Child. De Gala Night belooft een aaneenschakeling te worden van bruisende acts, met onder andere de bekendmaking van de Aventus Mbo Uitblinker, de uitreiking Docent van het Jaar T&R 2016 én een spetterend optreden van een live-band.

Kaarten
Iedereen is welkom; fans van musicals, fans van mbo-studenten, ouders en andere geïnteresseerden. Op maandag 4 april in theater Orpheus te Apeldoorn ontvangen de studenten iedereen vanaf 19.00 uur met koffie of thee. Zaal open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 10,- en te bestellen via de mail: aventuskaartverkoop@hotmail.com , o.v.v. naam en aantal. U ontvangt een bevestiging.

Mbo-studenten in de spotlights
De Gala Night laat zien hoe professioneel mbo-studenten hun vak leren. Studenten van diverse opleidingen helpen mee om deze avond tot een groot succes te maken. Dans-studenten hebben de choreografieën gemaakt en repeteren met de acteurs van de musical. De promotie voor deze voorstelling is handen van studenten Media & Vormgeving. Zij hebben de posters, flyers, programmaboekje en promofilmpje gemaakt. Studenten van de opleidingen Kapper en Schoonheidspecialist verzorgen de haarstyling en make-up van alle mensen die op het podium komen. De studenten van de opleiding Frontoffice regelen de ontvangst van het publiek.

Het verhaal van de Musical Wild Child
De musical is een bewerking van de film Wild Child met in de hoofdrol het meisje Poppy. Zij is een verwende tiener van ongeveer 18 jaar; brutaal, arrogant maar vooral onhandelbaar. Poppy woont bij haar vader. Zijn nieuwe vriendin komt bij hun inwonen. Poppy vindt dit maar niks. Tijdens de verhuizing vernielt Poppy de spullen van haar. Ze besmeurt en verscheurt kleding. Haar vader is woedend en besluit Poppy naar een kostschool in Engeland te sturen. Aangekomen in Engeland wil Poppy niets weten van het leven op een kostschool. Ze is niet bereidt haar gedrag te verbeteren en maakt het zichzelf erg moeilijk in de omgang met haar medestudenten. Uiteindelijk moet ze zich aanpassen en leert Poppy haar studiegenoten beter kennen. Er ontstaat een band voor het leven.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?