Summerfair Asselsestraat

17 juni 2017, van 10:00 tot 17:00, Asselsestraat, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Dit jaar organiseren de leden van de belangenvereniging van de Asselsestraat wederom de Summerfair! 

De Asselsestraat is tegenwoordig wel bekend bij velen in Apeldoorn en omgeving, vanaf het Leienplein tot en met Middelink, een diversiteit aan speciaalzaken met een enorme uitbreiding van woonwinkels.

Een straat gevuld met muziek, winkeliers laten zien wie ze zijn en wat ze doen, kramen met leuke Summerfair aanbiedingen maar ook creatievelingen zijn aanwezig om hun creaties te koop aan te bieden, en uiteraard een hapje en een drankje.

Dit jaar zal de Apeldoornse radiozender ”Veluwe Centraal” live uitzenden. Zij zullen interviews verzorgen en op hun facebook-pagina hebben zij een aktie waarbij mooie prijzen te winnen zijn die beschikbaar worden gesteld door de winkeliers.

Op de parkeerplaats bij Middelink word voor de jeugdige bezoekers een speciaal kinderplein ingericht. Er komt een Bungee trampoline, een draaimolen en de kids kunnen geschminkt worden door “Colour4kids schmink”.  Als ze dan nog energie overhebben kunnen ze zich uitleven op een springkussen. Ook daar is gedacht aan een terras met muziek, verzorgd door Cafe den Olifant. Daar treed voor u de band “Junebug” op met pop- en folkmuziek. De cliënten worden bedient vanuit een sfeervol wijnhuisje. En kunnen genieten van hun drankje terwijl ze een oogje op hun kroost kunnen houden.

Theatergroep “Blauwe Maandag” brengt hun bekende stuk “Sleury’s Grand Circus”  ten uitvoering en zal ons kostelijk vermaken. Deze voorstellingen zullen plaats vinden op het pleintje naast “Om Te”.

En natuurlijk is er muziek, dit jaar zal op het Horecaplein bij van Swoll, waar je met een hapje en drankje of een ijsje heel gezellig kunt zitten, muziek worden verzorgt door de Apeldoornse band “Maddox”.  Zij spelen jaren-60 muziek met een “touch off jazz”. Henri Bloem zal op deze locatie vanuit een gezellig entourage “wine and bubbles”verzorgen.

Restaurant Bento pakt dit jaar extra groot uit met een sushi-bar op hun terras, en de sfeer wordt er daar ingebracht door “the Backband”.

Er is nog veel meer te zien en te doen, beleef en ervaar “De Summerfair”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?