Summerloverz

6 juli 2014, van 14:00 tot 22:00, Marktplein

Door Redactie

Summerloverz

Het is tijd om te ontdooien. Trek die zonnebrillen uit het stof en doe je dansschoenen aan, want het is tijd voor een festival. Na Hoogeveen en Ede is Apeldoorn aan de beurt voor Summerloverz! Op zondag 6 juli 2014 gaan verschillende dj’s jullie vermaken van 14.00 tot 22.00 uur op het Marktplein.

Op zondag 6 juli gaan de speakers aan en heet Summerloverz elke feestganger boven de 18 jaar welkom. Het is dit jaar maar liefst de zesde keer dat Apeldoorn haar feestpoorten opent voor Summerloverz. De entree is dit jaar wederom gratis en het Marktplein is toegankelijk voor alle festivalfanaten. Maar er geldt wel: vol = vol, dus wil je zeker zijn van een dansplekje op het Marktplein dan kun je alvast een Guarantee Ticket aanschaffen voor €10 via www.summerloverz.nl*. Bij inlevering van dit ticket krijg je vier consumptiemuntjes (a €2,50 per stuk). Je betaalt dus eigenlijk helemaal niets, en zoals de naam van dit ticket al doet vermoeden ben je met dit wél ticket verzekerd van een plekje op de dansvloer, óók als het Marktplein vol staat.

Beats en dj’s

Niet geheel onbelangrijk: de line-up. Want ook deze editie van Summerloverz heeft de organisatie weer een flinke kluit aan dj’s voor je opgetrommeld. Zo staan onder andere Rudeboys, Larz, Sick Individuals & Billy the Kit op het podium. Ook zullen de Mightyfools en de Apeldoornse Julian Jordan aanwezig zijn en draaien Roog & Erick-E een back-to-back set!

*Ticketinformatie

Wil je guaranteetickets bestellen of op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van  Summerloverz, bezoek dan onze website www.summerloverz.nl en onze Facebook-pagina.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?