Summerloverz

8 juli 2012, van 14:00 tot 22:00, Marktplein

Door Redactie

René Koele

Ook dit jaar is er weer een Summerloverz Festival en ook dit jaar is dat gratis. Eerder meldde de organisatie dat het feest dit jaar voor het eerst in Apeldoorn een betaald evenement zou worden. Nu heeft Summerloverz met haar sponsoren dus besloten dat het gratis toegankelijk blijft.

Guarantee ticket
Het festival kreeg vorig jaar enorm veel bezoekers en moest daarom al om 20:15 uur de deuren sluiten. Gezien de grote aantallen bezoekers van de afgelopen jaren en de verwachte toestroom dit jaar is de toegang wel beperkt. Wil je er zeker bij zijn, scoor dan een zogenaamde guarantee ticket. Met deze tickets kom je gegarandeerd binnen, ook wanneer het festival vol is.

Hoe werkt het?
Het werkt als volgt: via www.summerloverz.nl kun je een guarantee ticket kopen. Dit ticket kost € 10,- en kan je op het festival terrein inwisselen voor vier consumptiemunten. Verder betaal je dus eigenlijk helemaal niks, maar je hebt wel de garantie dat je binnenkomt.

Dus terwijl de zonnestralen ons lage landje aan het opwarmen is , maakt Apeldoorn zich op voor een spraakmakend muziekspektakel namelijk het Summerloverz Festival! Op zondag 8 juli a.s. tussen 14.00 uur en 22. 00 uur strijkt het Summerloverz Festival voor de 4 e keer neer op het Marktplein. De organisatie heeft een sterke line-up van artiesten en DJ’s voor je klaar staan.

Op Summerloverz 2012 zullen onder meer Kraak & Smaak feat. Miss Bunty (Blue Note records), Bingo Players, La Fuente feat. MC Gee, Don Diablo en Shermanology optreden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Festival Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?