Summerloverz viert 5-jarig bestaan

23 maart 2013 - 1 maart 2013, om 22:00, Gigant

Door Redactie

Summerloverz bestaat dit jaar alweer vijf jaar en dat laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 23 maart 2013 vanaf 22.00 uur zal de Gigant het podium zijn voor een editie vol house, gekkigheid, show en dansende mensen. Het wordt namelijk weer dansen tot je er bij neer valt tijdens de Summerloverz B-Day Bash. Wij zorgen voor de ballonnen, slingers, confetti en natuurlijk een te gekke line-up.

Het zal gegarandeerd een feest worden! De volledige line-up laten bestaat uit het Apeldoornse dj duo Stino & Jule, DJ Roomer, Dirtcaps en Feestdj Ruud.

FEESTDJ RUUD
Met Feestdj Ruud stap je in een rollercoaster ride die je gegarandeerd mee terug neemt naar de beste tijd van je leven, laat zingen en springen op de hits van nu en je stiekem alvast introduceert aan de knallers van de toekomst. Deze Feest-baas stond al eerder op festivals als Dance Valley, Solar en  Extrema.

DIRTCAPS
De heren van Dirtcaps stonden al op Chuckie’s Dirty Dutch en op Dance Valley! Met hun laatste single Dirtcaps & The Million Plan (The Opposites) – Money on my mind, maakten ze een dancetrack waar de kwaliteit van afspat. Met hun specifieke House sound weten ze hoe je een feestje moet bouwen en dat zullen ze in Apeldoorn laten zien!

DJ ROOMER
Ook DJ Roomer is van oorsprong een “echte” Apeldoorner. DJ Roomer staat bekend om zijn lekkere Techhouse/Deephouse sets die hij draait in de vele clubs in het binnen en buitenland. Een thuis wedstrijd waar hij heel veel zin in heeft!

Met maximaal 500 tickets beschikbaar raden we je aan niet al te lang te wachten met het kopen van je ticket. De tickets kosten maar 10,00 excl. servicekosten. Gedurende de openingstijden van het Gigant café kunnen aan de kassa tickets worden gekocht of bestel ze via www.gigant.nl  want OP=OP. Voorkom een teleurstelling en koop op tijd je ticket en vier samen met ons het 5 jarig bestaan van Summerloverz!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?