Sunday Assembly

26 oktober 2014, van 11:00 tot 12:00, Klein Berlijn

Door Redactie

Sunday Assembly

Na een zeer succesvolle start vindt op 26 oktober de tweede editie plaats van Sunday Assembly Apeldoorn.

Thema: ‘Flirten’ ofwel ‘de positieve energie van het beste van jezelf laten zien’
Spreker: Saskia Paulissen (bevlogen, inspirerend en humoristisch)
De muziek zal worden verzorgd worden door Marq van Mazijk.
Plaats: Klein Berlijn, Hoofdstraat 34 te Apeldoorn
Aanvang: 11.00 uur
Duur: tot 12.00 uur daarna gratis koffie, thee en lekkers.
Toegang: Zowel de entree als de koffie met cake naderhand zijn gratis!

Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting…… Kom dan naar de Sunday Assembly om het leven te vieren!

In het kort gezegd, zijn Sunday Assembly maandelijkse bijeenkomsten waarin mens en natuur centraal staan (niet God) en waar het leven wordt gevierd. Het motto is: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer. Het zijn seculiere bijeenkomsten waarin iedereen welkom is en waarin we op zoek gaan naar wat ons verbindt in plaats van datgene wat ons scheidt. Ze vinden plaats op elke laatste zondag van de maand.

Elke bijeenkomst heeft een thema met een enthousiaste spreker die hier iets over kan vertellen. Daarnaast worden er enkele populaire nummers gespeeld en gezongen en is er ruimte voor ontmoeting.

In Apeldoorn zijn er tien bevlogen mensen die de voorbereidingen hebben getroffen om in Apeldoorn ook een Sunday Assembly te starten. Inmiddels zijn we volop bezig met de volgende edities. Op de eerste bijeenkomst waren veel enthousiaste mensen van uiteenlopende leeftijden die de sfeervolle ruimte van Klein Berlijn vulden en genoten van de muziek, de verhalen, van de thee en koffie en van elkaars aanwezigheid

Sinds 28 sept. zijn er in Nederland 4 nieuwe Assemblies van start gegaan, één daarvan is Apeldoorn. In de hele wereld zijn er dan bijna 100 zoals in Hong Kong, Brisbane, New York, Silicon Valley, Berlijn, Brussel enz. enz.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?