Sunday Assembly Apeldoorn

28 juni 2015 - 24 juni 2015, van 00:00 tot 23:59

Door Redactie

Taco Kamman
Sunday Assembly Apeldoorn kondigt de volgende bijeenkomst aan op zondag 28 juni 2015
  • Thema: “Staren naar Sterren,” Op een mooie zomeravond kijk je naar boven en ziet een prachtigesterrenhemel. Dat is genieten, maar wat zie je eigenlijk? Met de vakantie voor de boeg, zal Alex Scholten onze nieuwsgierigheid en verwondering prikkelen door zijn passie voor en kennis van de sterrenhemel met ons te delen. Laat je verwonderen en verrassen!
  • Gastspreker: Alex Scholten. Alex Scholten is Voorzitter van de Volkssterrenwacht Bussloo. Hij kan bevlogen vertellen over welke sterren we kunnen zien als we op een mooie zomeravond de rust nemen om naar boven te kijken.
  • Plaats: ACEC Gebouw, Roggestraat 44 te Apeldoorn
  • Aanvang: 11.00 uur. Duur: tot 12.15 uur daarna gratis koffie, thee en lekkers.
  • Toegang: Zowel de entree als de koffie met lekkers naderhand zijn gratis!
  • Ook kinderen zijn van harte welkom! Voor hun zal er een gezellige activiteit verzorgd worden tijdens de Assembly.
  • Na de Assembly is om 13.00 uur de mogelijkheid om samen soep eten voor wie wil. Kosten daarvoor zijn € 5,- p.p.

Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting……Kom dan naar de Sunday Assembly om het leven met elkaar te beschouwen.

Sunday Assembly is een seculiere, maandelijkse bijeenkomst waarin mens en natuur centraal staan  en waar het leven wordt gevierd ( = delen) Het motto is: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer. Iedereen welkom is en we gaan op zoek naar wat ons verbindt in plaats van datgene wat ons scheidt. De bijeenkomst vindt plaats op elke laatste zondag van de maand. Elke bijeenkomst heeft een thema met een enthousiaste spreker die hier iets over kan vertellen. Daarnaast worden er enkele populaire nummers gespeeld en gezongen en is er ruimte voor ontmoeting.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?