Sunday Assembly Apeldoorn kondigt de volgende bijeenkomst aan op zondag 31 mei 2015

31 mei 2015 - 20 mei 2015, ACEC Apeldoorn

Door Redactie

Thema: “Een deurtje openen”
Wanneer je bij kinderen het Deurtje van Verwondering opent worden beleving en gevoelens geprikkeld en ervaringen dieper en intenser. Heb jij ook zo’n deurtje van Verwondering? Tom Schoemaker is docent Levensbeschouwing aan de Pabo Arnhem. Hij is de drijvende kracht  achter de Dialoog School waarin gezocht wordt naar een, voor elke school eigen, didactiek voor het levensbeschouwelijk begeleiden van kinderen. Maar gaandeweg de ontwikkeling bleek dat deze manier van onderwijs ook heel goed bij andere ontwikkelingsaspecten en vakken van een basisschool bruikbaar zijn.

Gastspreker: Tom Schoemaker
Docent Levensbeschouwing aan de Pabo Arnhem
Plaats: ACEC Gebouw, Roggestraat 44 te Apeldoorn
Aanvang: 11.00 uur
Duur: tot 12.15 uur daarna gratis koffie, thee en lekkers.
Toegang: Zowel de entree als de koffie met cake naderhand zijn gratis!
Ook kinderen zijn van harte welkom! Voor hun zal er een gezellige activiteit verzorgd worden tijdens de Assembly. Na de Assembly is om 13.00 uur de mogelijkheid om samen soep eten voor wie wil. Kosten daarvoor zijn €5.- p.p.

Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting……Kom dan naar de Sunday Assembly om het leven met elkaar te beschouwen.
Sunday Assembly is een seculiere, maandelijkse bijeenkomst waarin mens en natuur centraal staan  en waar het leven wordt gevierd ( = delen) Het motto is: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer. Iedereen welkom is en we gaan op zoek naar wat ons verbindt in plaats van datgene wat ons scheidt. De bijeenkomst vindt plaats op elke laatste zondag van de maand. Elke bijeenkomst heeft een thema met een enthousiaste spreker die hier iets over kan vertellen. Daarnaast worden er enkele populaire nummers gespeeld en gezongen en is er ruimte voor ontmoeting.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?