Sunday Assembly Apeldoorn op zondag 30 november

30 november 2014, van 11:00 tot 12:00, ACEC Gebouw, Roggestraat 44 te Apeldoorn

Door Agenda

Sunday Assembly Apeldoorn

Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting……Kom dan naar de Sunday Assembly om het leven te vieren! In het kort gezegd, zijn Sunday Assembly maandelijkse bijeenkomsten waarin mens en natuur centraal staan (niet God) en waar het leven wordt gevierd. Het motto is: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer.

Het zijn seculiere bijeenkomsten waarin iedereen welkom is en waarin we op zoek gaan naar wat ons verbindt in plaats van datgene wat ons scheidt. Ze vinden plaats op elke laatste zondag van de maand. Elke bijeenkomst heeft een thema met een enthousiaste spreker die hier iets over kan vertellen. Daarnaast worden er enkele populaire nummers gespeeld en gezongen en is er ruimte voor ontmoeting.

In Apeldoorn zijn er tien bevlogen mensen die de voorbereidingen hebben getroffen om in Apeldoorn ook een Sunday Assembly te starten. Inmiddels zijn we volop bezig met de volgende edities. Op de eerste twee bijeenkomsten waren veel enthousiaste mensen van uiteenlopende leeftijden die de sfeervolle ruimte van Klein Berlijn vulden en genoten van de muziek, de verhalen, van de thee en koffie en van elkaars aanwezigheid. Nu is het tijd voor een grotere ruimte in ACEC.

 

  • Thema: ‘Ik hoor, ik hoor, wat jij niet zegt.’
  • Spreker: Jang Graat (Jang is een all-rond communicatie specialist. In zijn werk en bij projecten zoekt hij naar de meest toegankelijke, praktische en mensvriendelijke oplossingen in communicatie.
  • De muziek zal worden verzorgd worden door Marq van Mazijk.
  • Plaats: ACEC Gebouw, Roggestraat 44 te Apeldoorn
  • Aanvang: 11.00 uur. Duur: tot 12.00 uur daarna gratis koffie, thee en lekkers.
  • Toegang: Zowel de entree als de koffie met cake naderhand zijn gratis!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?