Sunday Kids en Yorick van Norden op Leienplein

13 december 2015, om 16:00, Leienplein Apeldoorn

Door Agenda

Het Leienplein pakt in aanloop naar de naderende feestdagen uit met diverse activiteiten en volop live-muziek. De instore live-optredens van de winkelbeleving Mansion24 onder de noemer Plato Live gaan eenmalig naar buiten.

Sunday Kids en Yorick van Norden presenteren nieuwe album

Op zondag 13 december om 16:00 uur brengt de band Sunday Kids nummers van hun nieuwe album ten gehore op het Leienplein. De vier heren uit Amsterdam met baarden en tatoeages maken een aanstekelijke mix van Amerikaanse rock die van blues tot seventies en sixties pop varieert. Op zondag 20 december staat singer-songwriter Yorick van Norden om 14:30 uur op het programma. De afgelopen jaren maakte hij naam als frontman van de 3FM Serious Talent Band ‘The Hypes’ maar staat inmiddels ook solo zijn mannetje.

Apeldoorn Winterfeest

Het Leienplein sluit met deze activiteiten aan onder het Binnenstad evenement ‘Apeldoorn Winterfeest’ dat van 12 t/m 27 december op diverse locaties plaats vindt. De ondernemers van de Korenstraat pakken bijvoorbeeld uit met een gezellige kerstmarkt op zaterdag 12 december. Het Leienplein wordt omgetoverd tot een gezellig kerstplein met een grote buitenbar, haardvuur en diverse optredens.

Mansion24 presents Plato Live groot succes

Onder de noemer Plato Live vinden in de nieuwe winkelbelevenis Mansion24 op het Leienplein maandelijks diverse live-optredens en albumpresentaties plaats. Deze nieuwe winkelbeleving is slechts een maand open de PLATO live sessies zijn een waar succes. Er hebben reeds optredens plaatsgevonden van o.a. Splendid, Bertolf en Spinvis. De intieme instore optredens zijn altijd gratis toegankelijk.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?