Survival en Mangrove

1 oktober 2014, om 21:00, Bluescafe

Door Agenda

Mangrove

SURVIVAL is het Progressieve/Symfonische Rock project van de Nederlandse keyboard-speler en componist Jack Langevelt (05-08-1954). Een groot liefhebber van de Symfonische Rock uit de jaren 70 (o.a.Trace, ELP, Ekseption, The Nice) en bewonderaar van de te vroeg overleden Nederlandse toetsenvirtuoos Rick Van Der Linden. Survival bestond tussen 1981 en 1997, alhoewel Jack muziek bleef maken onder de naam Survival.

In 2008 werd de groep nieuw leven ingeblazen en bracht het Franse label Musea Records het eerste officiele album van de band uit: “Crusader”. Dit album werd gecomponeerd, opgenomen en geproduceerd door Jack Langevelt.

Anno 2013 is Survival weer helemaal terug in een nieuwe bezetting, met een nieuwe manager en met een nieuw boekingskantoor. Ze werken op het moment hard aan een Video en een nieuwe CD met Epische, Symfonische Rock.

Bezetting: Jack Langevelt: (Hammond, Piano, Synthesizers, Mellotron, Composer). David Dexter: (Guitar). Frans Muys van de Moer: (Bass). Carolien Goeman: (Vocals). Wikke van Wershoven: (Drums)

Mangrove is een progrockband met sterke symfonische invloeden. Geboren en getogen in Apeldoorn.

Aanvang 21.00 uur entree 5,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?