Symfo Classics

9 oktober 2015 - 18 september 2015, om 20:00, Rabobankzaal

Door Redactie

The Best of Symphonic Rock in Symfo Classics

Meer dan acht tributes in één show, met drie topvocalisten en een super band met een repertoire dat bestaat uit louter hoogtepunten uit de symfonische rock. Tel daar uitgekiende special effects bij op en u heeft de ingrediënten in een notendop van Symfo Classics.

Ode aan een onverwoestbaar genre

Symfonische rock heeft zich bewezen als een onverwoestbaar veelomvattend genre dat een breed publiek aanspreekt. Niet alleen de fans van de pure symfonische rock, ook de volgers van de Top 2000 zullen zich aangesproken voelen door het repertoire van Symfo Classics. Denk aan de klassieke symfo hits van Genesis, Yes, Pink Floyd en Marillion. Maar ook hits van Manfred Mann’s Earth Band, ELO en Alan Parsons Project passeren de revue. Naast deze prettige wat ‘lichte’ symfo rock worden ook de ‘zwaardere’ symfonische stukken niet geschuwd.

De stemmen van Kayak en andere topmuzikanten

En wie kunnen deze Symfo Classics beter ten gehore brengen dan de twee zangers die jarenlang de stemmen waren van de symfonische rockband Kayak? Edward Reekers en Cindy Oudshoorn keren in Symfo Classics weer helemaal terug naar hun symfo roots en brengen samen met rockzanger Martin van der Starre (Jesus Christ Superstar, We Will Rock You, Woodstock the Story) de grote symfo hits.

De speciaal voor Symfo Classics samengestelde band van topmuzikanten staat onder leiding van de bekende gitarist Joost Vergoossen (ook bekend van Kayak). Hij is in Nederland de onbetwiste nummer 1 van de symfonie rock. Recent werd hij voor het tweede opeenvolgende jaar in vakblad Gitarist uitgeroepen tot de beste gitarist. Met zo veel talent op het podium kun je niet anders dan een daverende show verwachten, en dat krijgt u ook!

Vrijdag 9 oktober, 20:00 uur
Rabobankzaal
Kaarten vanaf € 22,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?