Symfo Classics brengt op 16 december symfonische rockhits naar Gigant

16 december 2016, om 20:00, Popzaal Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, 20,00/18,00 euro

Door Agenda

Symfo Classics brengt op vrijdag 16 december klassieke symfonische rockhits van Yes, Genesis, Pink Floyd, Marillion, Manfred Mann’s Earth Band, ELO, Alan Parsons Project, Procol Harum en veel meer naar Apeldoorn! De band speelt vanaf 21:00 in de popzaal van Gigant. De deuren openen om 20:00. Tickets kosten €20,00 en Vrienden van Gigant betalen €18,00. Tickets zijn nog te koop aan kassa en via www.gigant.nl.

Symfo Classics brengt een ode aan het onverwoestbare, veelomvattende en verre van belegen symfogenre. Niet alleen doorgewinterde fans worden op hun wenken bediend. Omdat meer dan de helft van het repertoire een notering heeft in de Top 2000, spreekt Symfo Classics juist een heel breed publiek van muziekliefhebbers aan.

Symfo Classics telt maar liefst drie topvocalisten: Cindy Oudshoorn, Edward Reekers en Martin van der Starre. Cindy en Edward waren jarenlang de herkenbare stemmen van de symfonische rockformatie Kayak. Martin is bekend van de succesvolle rockmusicals Woodstock the Story, Jesus Christ Superstar en We Will Rock You. De fantastische band staat onder leiding van Joost Vergoossen (o.a. Kayak en Het Goede Doel). Hij werd door het magazine Gitarist maar liefst twee keer uitgeroepen tot ‘Beste Gitarist van de Benelux’.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?