Symfonische metalband Stream of Passion naar Gigant

27 september 2013, van 21:00 tot 23:55, Gigant

Door Agenda

Stream of Passion, de Nederlandse symfonische metalband met frontvrouw, is sinds 2005 bekend onder de metalfans. De band werkt aan een nieuw album en tot die tijd doen zij een aantal clubshows in Nederland. Stream of Passion is op vrijdag 27 september te zien in Gigant. In het voorprogramma staat rockband Rouge United, afkomstig uit Enschede. De aanvang is 21:00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 13,- / €12,- (leden).
Na drie succesvolle albums met platenlabels als Sony Music en Napalm Records besluit de band bij het vierde album 100% voor de muziek en de fans te gaan, zonder platenlabel. Het aankomende album wordt gefinancierd door middel van crowdfunding.  De fans konden geld doneren in ruil voor onder andere een muziekles, dag als bandlid en een huiskamerconcert. Er is meer dan genoeg geld gedoneerd, bijna het dubbele van wat het doel was.
“Hoe meer we samenspelen, hoe meer we genieten van de energie die we met elkaar op het podium voelen. Het is geweldig om dat gevoel met het publiek te delen, en om hen net zoveel te zien genieten als wij. Daarom was het voor ons uiterst belangrijk om diezelfde energie op onze plaat te krijgen” vertelt de uit Mexico afkomstige zangeres Marcela Bovio.
Ook muziekliefhebbers zijn enthousiast over de optredens: “Stream of Passion verdient een groter publiek, puur door de erg goede kwaliteit van de muziek, de band en niet allerminst de stem van Marcela, die zonder uitzondering iedere keer staat als een huis”, aldus dus www.rockportaal.nl.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?