Syrische vluchtelingen geven voorstelling in Theater Orpheus

24 februari 2016, Orpheus

Door Agenda

Op woensdag 24 februari een bijzondere voorstelling in Theater Orpheus. Soul under Construction is een beeldende voorstelling gemaakt door Syrische vluchtelingen die momenteel verblijven in de noodopvang in Apeldoorn. Een mooie, indrukwekkende voorstelling die je absoluut zal raken. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.orpheus.nl.

Soul under Construction

De mime voorstelling wordt gespeeld door vijf Syrische mannen en twee Nederlandse vrouwen. De regie is in handen van de in Syrië befaamde acteur/regisseur Mnther Warrar. Met deze voorstelling willen zij laten zien dat ze zich richten op een nieuw leven, een nieuwe toekomst. De voorstelling, waar Orpheus graag de Rabobankzaal voor beschikbaar stelt, is tevens een afsluiting van de noodopvang hier in Apeldoorn.

Stichting Bootvluchteling

De opbrengst van de kaartverkoop komt na aftrek van de noodzakelijke kosten ten goede aan Stichting Bootvluchteling. De stichting die de vluchtelingen als eerste heeft geholpen en waarvoor zij nu graag iets terug willen doen. Dit zodat zij door kunnen gaan met de opvang van mensen die de oorlog ontvluchten. Op de avond zelf is er ook gelegenheid een vrije gift te doneren.

Kaartverkoop
Kaarten voor Soul under Construction kosten € 7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.orpheus.nl of de theaterkassa. De theaterkassa is dagelijks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur via 055 527 03 00. De theaterkassa in Orpheus is geopend op werkdagen tussen 10:00 en 14:00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?