‘t Cafeetje van Marja de band SENSO uit Deventer.

25 maart 2017, om 16:00, 't Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 25 maart om 16:00 uur in ‘t Cafeetje van Marja de band SENSO uit Deventer. Senso is een band die bestaat uit 8 vocalisten (zie foto) en 6 muzikanten (zie bericht in dit evenement)

Ze brengen muziek uit de afgelopen decennia met de nadruk op de 60, 70, 80, en 90ér jaren. Doordat de nummer met elkaar worden gearrangeerd ontstaat er een uniek concept dat sowieso een lust is voor zowel oor als oog.

Omdat ze 8 vocalisten hebben die afwisselend solo, in duo of in trio zingen of wellicht een rol spelen in de backing, is het geluid steeds weer anders. Ze brengen ballads, mid-tempo’s en natuurlijk de up-tempo’s om lekker te kunnen swingen. Hierin schuwen ze geen stijl, kortom van soul naar rock, dus voor ieder wat wils, een ‘must see’ dus.

Vocalisten: René Ruiter, Barbara van de Visch, Karin Terwel, Marjolein Willemsen, Lilian Swartjes, Ermy Klomp, Karlijn Riesewijk en Renate Hutten.

Muzikanten zijn:
Lead gitaar: Harrie Brakel, Slag gitaar: en ook zang Hugo Ankersmit, Bas: Jim Muller, Toetsen: Kevin Taal; Percussie: Armein Broer van Dijk, Drums: Peter Polman

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?