’t Proefstraatje

1 juni 2014, van 15:00 tot 21:00, Van Kinsbergenstraat

Door Redactie

’t Proefstraatje

Voor de vierde keer is het smullen in de Apeldoornse van Kinsbergenstraat en komt ’t Proefstraatje, een culinair evenement, weer tot leven!

In deze horecastraat zullen de 12 ondernemers open huis houden en tijdens dit evenement hun eigen specifieke hapjes en drankjes aanbieden aan het bezoekende publiek. ’t Proefstraatje ademt een welkome braderiesfeer en zal aangekleed worden met  rood-wit-blauwe ballonnen, afgerokte statafels en de jaarlijks terugkerende rode loper.

Deze keer staat ‘t Proefstraatje in het teken van “Viva Hollandia” en zal opgeluisterd worden met Nederlandstalige muziek (volkszanger Enrico Moes, Peggy Mays!, trio de Fijnproevers, duo Snor en Henk Weenink, de Apeldoornse André Hazes) hoorbaar vanaf twee podia in de straat. De optredens zullen plaatsvinden tussen 15.30 uur en 21.00 uur.

Het evenement staat gepland op een koopzondag: 1 juni a.s. Om 15.00 uur vindt de opening plaats en zal het feestlint ditmaal worden doorgeknipt door niemand minder dan de bekende grootheid Meester Holland! Hij zal de eerste proeve krijgen van wat de restaurants vandaag weer allemaal te voorschijn toveren.

In voorgaande edities kwamen al duizenden bezoekers proeven van de verrassende drankjes en typische specialiteiten uit de diverse keukens. Ook dit jaar verwachten wij weer een grote toestroom van bezoekers.

De deelnemende bedrijven zijn: Ste Maxime, Twenty 2, Don Quichotte, Barcelona, Da Vinci, Lucky 13, Café Williams, La Cubanita, Bumbu Desa, Art café Sam Sam en Sakura Shalom

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?