‘t Proefstraatje Preuvenement

7 juni 2012, van 17:00 tot 23:00, Van Kinsbergenstraat ('t Proefstraatje)

Door Nataliefde

Donderdag 7 juni a.s. is het weer zover! Er is weer Feest in het culinaire hart van Apeldoorn! De van Kinsbergenstraat heet u dan weer van harte welkom op de tweede zomereditie van ‘t Proefstraatje! De reacties van het publiek over de afgelopen twee evenementen waren overweldigend en ook voor de horecaondernemers was het een groot succes. ‘t Proefstraatje verdient haar naam doordat de Van Kinsbergenstraat zich kenmerkt door een grote verscheidenheid aan horecabedrijven. Om 16.30 verwelkomen alle ondernemers met een heerlijk glaasje champagne de burgemeester John Berends, die op spectaculaire wijze de straat binnenkomt! Dit word samen gedaan door Kindermusical Verbintenis uit Ede, die aansluitend ook drie optredens in de straat zullen verzorgen.

Er is genoeg vertier, Duo Snor onder leiding van Marq van Mazijk komt zingen en entertainen. Effe bellen een theatergroep zal u doen verrassen. Karikatuur tekenaar Bert Smits komt u mooi op papier schetsen. Gitarist Tom Haze zal door de straat zijn klanken laten galmen. Buikdanseres Debbie en Danseressen van Bumbu Desa zullen de heupen laten zwaaien. Kindermusical Verbintenis uit Ede spelen drie keer een optreden. DJ Antonia zal zorgen voor lounge achtergrondmuziek. En tot slot komt het dweilorkest: ‘Nu even niet’ om de dag gezellig af te sluiten.

Het evenement duurt van 17.00 tot 23.00 uur en is alleen voor voetgangers toegankelijk. Buiten is het gezellig aangekleed: er is een rode loper voor u uitgelegd, er staan statafels en terrasjes. Ook zijn de zaken binnen geopend zodat u daar ook een kijkje kunt nemen. U kunt genieten bij Shalom, Sakura, Bumbu Desa, Samsam, Café Williams, Da Vinci, Sardegna, La Cubanita, Don Quichotte, Soul Food en Lounge, St. Maxime en Twenty2. Die in hun eigen klederdracht of aankleding de heerlijke lekkernijen van hun zaak zullen laten proeven.

Bij speciale kassapunten aan het begin van de straat kan het publiek à contant zogenaamde ‘Proefmunten’ kopen, waarmee bij elke horecagelegenheid betaald kan worden voor de drankjes en de hapjes. Deze munten behouden hun waarde tijdens volgende jaargangen.

Aan weerszijden van de straat zullen de door de gemeente geschonken Buitenborden staan, waarop te lezen zal zijn wat er zoal te proeven is in de diverse horecazaken. Voortaan kunt u aan Nieuwstraat en Hoofdstraat al sfeerproeven, u komt aan in ‘t Proefstraatje.

Kom proeven op de tweede zomereditie van ‘t proefstraatje: op donderdag 7 juni 2012!!
Zie tproefstraatje.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?