Tactus Verslavingszorg en Gigant slaan de handen ineen met het project ‘Take Control’

8 december 2017, om 20:00, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

Het project ‘Take Control’ gaat over grip hebben op middelengebruik in je leven. Jonge rappers uit vijf Apeldoornse wijken werken aan een aantal tracks met een positieve preventieboodschap omtrent alcohol- en drugsgebruik. Met deze tracks zullen zij battlen tegen elkaar tijdens de ‘Take Control’ showcase op 8 december bij GIGANT.

In samenwerking met coaches uit de wijken ‘de Maten’, ‘Zevenhuizen’, ‘Orden’, ‘Zuid’ en ‘Centrum’ zijn deelnemers geselecteerd. Naast de wekelijkse begeleiding krijgen zij ook een exclusieve masterclass van bekende artiest Fresku.

Showcase
Tijdens de showcase krijgen de rappers per wijk 15 minuten de tijd om zich te presenteren. Een deskundige jury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt. Take Control wordt afgesloten door niemand minder dan Josylvio!

Josylvio
Josylvio maakte indruk met zijn eerste album Ma3seb. Dit album kreeg lovende recensies. Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label ‘Van Klasse’ en heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan. Josylvio mixt Nederlandse teksten met Arabische invloeden. Met verschillende succesvolle singles zoals ‘Le7nesh’, ‘Mbongo’, ‘Skere Tijden’, ‘La La La’ en ‘Westside’ laat Josylvio zijn klasse zien. De samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Hef, Adje, Ali B, Keizer, Bizzey, een Edison Pop 2017 nominatie én de release van zijn nieuwe album zorgen ervoor dat Jolsylvio aan de vooravond staat van een geweldig nieuw hoofdstuk van zijn carrière.

Tickets
De toegang is gratis. Je hebt wel een ticket nodig. Tickets zijn verkrijgbaar aan de balie van Gigant.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?