Take a Seat: afstudeerexpositie fotovakschool bij Veldkamp Thuis

5 juli 2016 - 14 juli 2016, van 10:00 tot 17:30, Veldkamp Thuis, Stationsstraat 110, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Van 5 tot en met 14 juli presenteren studenten van de fotovakschool hun examenwerk tijdens de afstudeerexpositie Take a Seat. Dit doen ze nu eens niet in een galerie maar in de inspirerende woonwinkel van Veldkamp Thuis aan de Stationsstraat 110 in Apeldoorn. Want genieten van mooie fotografie doe je het liefste Thuis vanuit een luie stoel of bank!

Take a Seat bij Veldkamp Thuis
Na hun opleiding nodigen de studenten iedereen uit om hun bijzondere werk te komen bekijken. Het leuke is dat je daarbij nu dus letterlijk een heerlijke stoel of bank kunt pakken. De studenten kunnen dat nu zelf gelukkig ook doen na een hele intensieve periode van afstuderen.

Divers en verrassend
Het werk van de afgestudeerde fotografen sluiten mooi aan bij de eigentijdse en moderne woonproducten van Veldkamp. Dieren, sport, fruit, baarden, roodharigen, lichaamsdelen, serviesgoed…. De expositie is even verrassend en divers als de groep studenten zelf. De exposanten zijn: Thea van der Horst (Epe), Anouk Strijbos (Wapenveld), Willemien van Duinen (Nunspeet), Mieke de Swart (Schaik), Wilma Kleiboer (De Vecht – Terwolde) Ron van der Duyn en Maggie Hazekamp (Apeldoorn).

Goede fotografie hoort thuis in je woonomgeving
Op deze manier willen ze benadrukken en laten zien dat de kunst van goede fotografie thuis hoort in onze woonomgeving. Als gastheer biedt Veldkamp Thuis alle bezoekers aan de expositie voldoende keuze aan zitplaatsen en een gastvrij onthaal en als binnenhuisadviseur natuurlijk deskundig interieuradvies!

Openingstijden expositie
Maandag 4 juli is de daadwerkelijke eindbeoordeling en zal de expositie alleen te bezoeken zijn voor genodigden. Vanaf 5 juli wordt de expositie opengesteld voor het publiek en is het te bezichtigen tot en met donderdag 14 juli bij Veldkamp Thuis, Stationsstraat 110 in Apeldoorn. Geopend van 10.00 uur – 17:30 uur, donderdag koopavond tot en met 21.00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Maandag gesloten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?