Talentvolle vrouwen jumpen het jaar in

9 januari 2017, van 19:30 tot 21:30, Foenix Kringloopwinkel Vlijtseweg 136

Door Redactie

Frederique Molenaar

Op maandag 9 januari heeft 100 Talentvolle Vrouwen een spetterend begin van het nieuwe jaar: we gaan jumpen! De gratis bijeenkomst is bedoeld voor vrouwen die zoeken naar (ander) werk of die zich willen bezinnen op hun toekomst.

De avond vindt plaats in de Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsalterrein, ingang Noord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je al welkom. Voor meer informatie en aanmelden: www.100talentvollevrouwen.nl, klik naar de agenda.

Interessante bijeenkomst

Jump Movement is een gespreksmethode waarbij je op een positieve manier stil staat bij dat waar je nu mee bezig bent én je volgende stappen. In een kleine groep komt ieder aan het woord, met de diepgang waar je zelf voor kiest. De Jump Movement levert steevast nieuwe inzichten op; in jezelf en in anderen.

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen dat al ervaren.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

100 Talentvolle Vrouwen: leuke en nuttige contacten met gelijkgestemden. (Foto: Frederique Molenaar)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?