Taskforce Giro Apeldoorn onder andere naam verder

29 mei 2016, van 15:00 tot 18:00

Door Agenda

Vanaf november 2015 is het ondernemersinitiatief ‘Taskforce Giro Apeldoorn’ gestart met de realisatie van haar ambitie om zoveel mogelijk maatschappelijk en economisch rendement te halen uit grote evenementen in Apeldoorn. Nu het op één na grootste wielerspektakel ter wereld de provincie heeft verlaten, kijkt de taskforce terug op een schitterende Giro in Apeldoorn. De stad kleurde roze en kende een apotheose op 6 mei, de dag dat alles klopte. Wat de taskforce betreft is dit niet het einde, maar juist een schitterende start voor toekomstige grote evenementen in Apeldoorn. Daarom kijkt de Taskforce Giro Apeldoorn op zondagmiddag 29 mei samen met haar partners terug op de voorbije periode en door naar de toekomst. Ondernemers die nog geen partner zijn maar wel het belang zien van het stimuleren van spin-off van  evenementen, kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen naar taskforce@giroapeldoorn.nl

 

Taskforce Giro Apeldoorn is de handelsnaam van de in november jl. opgerichte Stichting Grote Evenementen Apeldoorn. Daarmee heeft de stichting bij de start al het signaal afgegeven dat wat haar betreft de werkzaamheden niet stoppen met de Giro op 6 mei, maar dat zij vooruit wil blijven kijken naar andere (nieuwe of bestaande) evenementen die de stad een boost kunnen geven. Reuring in de kassalades, maar ook ‘zachtere’ effecten als bijvoorbeeld onderlinge samenwerking in het Apeldoornse zakenleven en cultuur- of breedtesportparticipatie staan daarbij centraal. Jaarlijks richt de stichting zich hiervoor op circa twee evenementen. Welke dat zijn, bepaalt de stichting niet alleen, dat gebeurt in samenspraak met haar founding partners, de ondernemers uit de stad.

Zondag 29 mei, de dag dat de Giro finisht in Turijn, sluit de Taskforce Giro Apeldoorn haar activiteiten bij Van der Valk De Cantharel samen met haar partners af. Het programma  loopt van 15:00 tot circa 18:00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?