Taskforce Giro gaat grote evenementen in Apeldoorn steunen

3 november 2015, om 19:30, Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Door Uitgeverij Stedendriehoek

Apeldoorn Congres Stad initieert samen met enkele Apeldoornse ondernemers het bedrijvenplatform rond de Giro d’Italia. Met dit bedrijvenplatform, genaamd Taskforce Giro, gaat de stichting grote (sport)evenementen zoals de Giro d’Italia volgend jaar in Apeldoorn steunen.

De samenwerking moet een belangrijke bijdrage leveren aan de economische activatie voorafgaand aan de Giro en toekomstige grootschalige evenementen waarmee Apeldoorn op de kaart wordt gezet. De gemeente Apeldoorn reageert enthousiast en ondersteunt het initiatief.

Op dinsdag 3 november vindt de startbijeenkomst van het platform plaats. Taskforce Giro nodigt alle bedrijven en instellingen met een passie voor sport uit om mee te denken hoe dit zakelijk netwerk in Apeldoorn vormgegeven kan worden. Als inspiratiebron heeft de stichting  Cor Jansen, voorzitter Business Peloton Utrecht, uitgenodigd voor een presentatie over hoe vele Utrechtse organisaties gezamenlijk ervoor zorgden dat de stad op 4 en 5 juli geel kleurde rond de start van de Tour de France. De gemeente Apeldoorn gaat tijdens de bijeenkomst een presentatie geven over de Giro d’Italia in Gelderland en de route van de tijdrit in Apeldoorn. De bijeenkomst vindt plaats vanaf 19.30 uur in Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn.

Bedrijven en instellingen die een bijdrage denken te kunnen leveren en mee willen bouwen aan deze taskforce, kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden via e-mail taskforce@giroapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?