Tears & Marble in Klein Berlijn

31 maart 2017, om 20:30, Klein Berlijn, Hoofdstraat 34, Apeldoorn, € 10,00

Door Agenda

Elektronische liveband Tears & Marble komt naar Apeldoorn

AFTER HOURS brengt avontuurlijke elektronische livemuziek naar Apeldoorn! Op 31 maart is het tijd voor weer een nieuwe editie van
deze bijzondere samenwerking tussen Gigant en Klein Berlijn. Op deze avond kun je in een unieke underground setting in Klein Berlijn (Hoofdstraat 34) terecht voor de Nederlandse band Tears & Marble. De deuren van Klein Berlijn openen om 20:30 en het concert start om 22:00. Tickets kosten in de voorverkoop €8,00 en aan de deur €10,00. Tickets zijn te koop bij Gigant en Klein Berlijn en via www.gigant.nl.

Tears & Marble
Tears & Marble is een Haagse band rondom zangeres Bella Bay. Ze introduceerden zichzelf met een verrassende cover van Haddaway’s ‘What Is Love’ en wisten al snel de harten van radiostations en muziekrecensenten te veroveren. Tears & Marble is onverwacht, spannend, verdrietig en romantisch en staat garant voor een betoverend en dromerig optreden. Eerder maakte Apeldoorn al kennis met de band tijdens Afterslag 2016, nu is het de beurt aan de dampende kelder van Klein Berlijn!

AFTER HOURS
Klein Berlijn en Gigant slaan met AFTER HOURS de handen ineen en brengen avontuurlijke elektronische
livemuziek in een unieke underground setting naar het restaurant aan de Hoofdstraat. Overdag genoot je er nog van een onschuldige salade, vanaf 20:30 uur gaan de tafels aan de kant en verplaatst men zich naar de kelder voor een schaamteloos dansfeest. Met om 22:00 uur altijd een actuele en verrassende live-act! Bruiswater maakt plaats voor bier en de enige groente die je nog tegen gaat komen, is de komkommer in je gin-tonic. De capaciteit is gering en daarmee de saamhorigheid maximaal.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?