Technofeest Deciliters viert 5-jarig bestaan

18 november 2017, van 23:00 tot 04:00, Popzaal Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, €10,00/7,50

Door Agenda

Technofeest Deciliters bestaat 5 jaar en dat wordt op zaterdag 18 november groots gevierd in de popzaal van Gigant! Het feest start om 23:00 en duurt tot 04:00. Tickets kosten €7,50 in de voorverkoop en €10,00 aan de deur.

In 2012 begon Deciliters in het café van Gigant, maar met de hulp van de vele enthousiaste liefhebbers verhuisde het feest al snel naar de popzaal. Vijf jaar later is Deciliters een waar fenomeen in het Apeldoornse nachtleven! De organisatie kijkt met heel veel plezier terug én vooruit: “Wat een prachttijd hebben we tot nu toe met elkaar gehad! Vijf jaar van de mooiste herinneringen, vriendschappen, en passie.

Dat is het allermooiste wat Deciliters ons gebracht heeft. Maar laten we niet verzuipen in het verleden, het is een prachtige fundering, maar nu is het tijd om een kolos van een toekomst te bouwen! Met een hele nieuwe show, met nieuw licht, een supervet decor en visuals waar je achteraf helemaal niks van begrepen hebt!”

Tijdens deze verjaardagseditie komt de Amsterdamse househeld Ferro naar Apeldoorn. Ook de Leidse DJ Hueze vindt op 18 december de weg naar Gigant. Resident DJ’s Sven Kay, Dusty Gloves en Ovis maken het feest compleet, zoals Apeldoorn van ze gewend is.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?