Tekenlesen bij Royal Talens

18 februari 2017, van 10:00 tot 12:00, Royal Talens Experience Centre, Sophialaan 46 , Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdagochtend 18 februari 2017 beginnen in het Royal Talens Experience Centre aan de Sophialaan 46 in Apeldoorn de tekenlessen. De wekelijkse lessen (zes keer) worden gegeven van 10.00 tot 12.00 uur door beeldende kunstenaar Merel Jansen.

Merel Jansen heeft gestudeerd aan de AKI/ArtEZ in Enschede en aan de Luca School of Arts in Gent. Zij werkt in het Experience Centre van Royal Talens in Apeldoorn en is daarnaast werkzaam als zelfstandig beeldend kunstenaar.

Alles begint bij tekenen. Het is de basis. Je leert niet alleen anders kijken door te tekenen, je gaat er ook anders van denken en het verbreedt je blik op de wereld. Je krijgt de basistechnieken van het tekenen, maar je wordt ook gestimuleerd in je eigen creativiteit. De lessen zijn gestructureerd opgebouwd. Je kan aan het totale lessenpakket deelnemen (€ 65,00) of je opgeven voor een of meer lessen (€ 12,50 per les).

18 februari Les 1: Het Potlood
25 februari Les 2:Lijn en vorm
4 maartLes 3:Patronen en structuren
11 maartLes 4:Licht/donker
18 maartLes 5 :Perspectief
25 maart Les 6 :Compositie

Voor deze lessen is geen tekenervaring vereist. De doelgroep is jongeren van 11 tot 16 jaar,, maar ook een aantal volwassenen heeft zich al ingeschreven. Tekenen is leeftijdsloos. Doe mee en meld je aan via de webbsite van het Royal Talens Experience Centre – www.royaltalensexperience.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?