Telekids Musicalschool

31 oktober 2014 - 27 oktober 2014, om 15:00, Studio Vastkort

Door Redactie

Vastkort

De Telekids Musicalschool heeft haar deuren geopend in Apeldoorn. Kinderen tussen 4 en 10 jaar oud worden opgeleid op het gebied van dans, toneel en zang. Vrijdagmiddag wordt er in Studio Vastkort in het ACEC gebouw lesgegeven door ervaren vakdocenten. Aanmelden voor de Telekids Musicalschool is nog mogelijk.

Nu ook in Apeldoorn

Midden in het centrum van Apeldoorn is de nieuwe locatie van de Telekids Musicalschool gevestigd. Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool in 2013 wordt er les gegeven aan kinderen tussen 4 en 10 jaar in 36 plaatsen door het hele land.

Talent!

Elke vrijdagmiddag worden kinderen uitgedaagd hun talenten te ontwikkelen op het gebied van dans, toneel en zang. Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden, werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Zo worden sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen gestimuleerd.

De leerlingen krijgen bovendien bijzondere kansen. Zo wordt er gewerkt aan videoclips, zijn er gastlessen van musicalsterren en bestaat de mogelijkheid om mee te werken aan tv-programma’s. Twee keer per jaar laten de leerlingen zien wat zij hebben geleerd in een musicalvoorstelling.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.telekidsmusicalschool.nl.

Studio Vastkort
Roggestraat 44
7311 CD Apeldoorn

Vrijdag 15:00 tot 16:00 uur: Mini’s Telekids Musicalschool (leeftijd 4 t/m 6).
Vrijdag 16:00 tot 17.30 uur: Kidsclub Telekids Musicalschool (leeftijd 7 t/m 9).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?