The 4 Horseman, mix van blues en rock

25 maart 2017, om 22:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

The 4Horsemen uit Groningen is opgericht in 2006 en sindsdien uitgegroeid tot een hechte en strakke band die niet meer weg te denken is in het blues circuit. De vijf leden van the 4Horsemen hebben hun verschillende muzikale achtergronden bij elkaar gebracht wat heeft geresulteerd in een specifieke en unieke sound, een mix van blues en rock. Het repertoire bestaat voor een groot deel uit eigen werk, af en toe afgewisseld door een cover. Van ballad tot boogie, van slow blues tot opzwepende bluesrock. De mannen laat zich niet in een vakje stoppen.

The 4Horsemen bestaat uit de volgende personen:
Gertjan Blaauw (zang, sax)
Joost Karseboom (gitaar)
Ronald Boxma (toetsen, backing vocals)
Werner van Baarsen (bas, backing vocals)
Hubert van der Jeugd (drums)

Live heeft de band een stevige reputatie opgebouwd waarin de liefde voor de muziek en het spelplezier moeiteloos door het publiek worden aangevoeld. The 4Horsemen wordt daarom graag teruggevraagd op de diverse Nederlandse podia, maar ook in Ierland, Duitsland en België. Er zijn inmiddels twee CD’s uitgebracht, “Stepping Out” (2010) en “ Lucky”, die in januari 2015 zal worden gepresenteerd.

De CD “Lucky” bevat tien nummers, waarvan vijf van eigen hand. De titel van de CD verwijst naar de in 1999 overleden drummer Luuk Visscher, die vanaf de zestiger jaren 60 tot aan zijn overlijden een belangrijke rol heeft gespeeld in de noordelijke muziekwereld. De CD is een goede afspiegeling van hetgeen je bij een live optreden van the 4Horsemen kunt verwachten. Puur en ongepolijst. Voor meer informatie: www.the4horsemen.nl
Aanvang: 22.00 Vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?