The Aircoolest Summer Picnic 2016

16 september 2016 - 18 september 2016, van 10:00 tot 18:00, bij het Boschbad, Felualaan 29, Apeldoorn, Zie http://www.summerpicnic.nl/

Door Agenda

Uniek 3-daags internationaal Volkswagen-event bij het Boschbad in Apeldoorn

In het weekend van 16 tot en met 18 september 2016 vindt bij het Openluchtbad Boschbad aan de Felualaan 29 in Apeldoorn voor de 9de keer The Aircoolest Summer Picnic plaats. Op dit inmiddels internationaal bekende evenement verzamelen zich zo’n 750 luchtgekoelde Volkswagens voor een uniek festival met live muziek, foodtrucks en diverse activiteiten voor de hele familie.

Gedurende dit weekend weten zo’n 7500 bezoekers uit 17 landen deze summerparty te vinden. De hippie-achtige sfeer is relaxed en vrolijk en de muziek varieert van akoestische singer-songwriters tot DJ’s en livebands. Op de velden rondom het Boschbad kan worden gekampeerd en bij warm weer is een duik in het prachtige zwembad heerlijk verkoelend.

Je kijkt je ogen uit naar alle bijzondere auto’s en bussen die aanwezig zijn en de trotse eigenaren zijn altijd bereid om iets over hun passie te vertellen. Ook aan de kinderen is gedacht met allerlei activiteiten. ’s Avonds gaat het kampvuur aan en kun je samen met vrienden en familie heerlijk genieten van de muziek onder het genot van een hapje en een drankje. The Aircoolest Summer Picnic is een sfeervol evenement voor alle leeftijden dat je niet mag missen!

Kaarten voor dit evenement zijn nog te bestellen via de website www.summerpicnic.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?