The Blues Community

7 december 2013 - 6 december 2013, om 22:00, Bluescafe, Apeldoorn

Door Agenda

Angie Haddock gaat zaterdagavond niet door maar daarvoor in de plaats:

Mike & the Mellotones zijn aan nieuw initiatief begonnen: The Blues Community. The Blues Community.is een pool van doorgewinterde bluesmuzikanten die in elke gewenste samenstelling het podium kunnen delen.

Aan de basis hiervan staan in principe Mike & the Mellotones, maar het kan incidenteel ook voorkomen dat er een andere drummer of bassist meespeelt.

The Blues Community is echter geen jamband met ellenlange solo’s! Het woord ‘Community’ zegt het al: The Blues Community gaat uit van verbinding en samenwerking. Kwaliteit en vakmanschap staan hierbij voorop, maar ook het verrassingselement verbonden aan zo’n samenwerking.

Van onderlinge haat en nijd kan in The Blues Community geen sprake zijn, maar wel van ‘vriendelijke concurrentie’ die garant staat voor veel vuurwerk op het podium!

Op zaterdag 7 december speelt The Blues Community in een voor het Bluescafé vertrouwde samenstelling. Mike & the Mellotones spelen die avond zonder Steven van der Nat (Little Steve), maar met Harm van Essen, de inmiddels 17-jarige gitaarleerling van Mike.

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?