The Blues Treat

16 januari 2016, om 22:00, Blues cafe Apeldoorn

Door Agenda

Blues Treat (http://www.bluestreat.nl) is afkomstig uit midden-Nederland en heeft de afgelopen jaren een gedegen live-reputatie opgebouwd. Naast optredens in café’s en zalen is de band ook een gewilde act voor blues- en jazzfestivals in het hele land. Dit succes dankt de band aan haar veelzijdig en swingend repertoire en de ruime aandacht voor het showelement. Zoals ze zelf zeggen: “It’s party time!” Wordt bij “blues” in zijn algemeenheid vaak gedacht aan teksten als “goin’ down the road feelin’ bad”; bij Blues Treat is dat eerder “Goin’ up that road feelin’ fine”.
Swing, blues, bop, boogie, swamp-rock, rock & roll, alles wat onder de bluesparaplu past wordt door deze geroutineerde muzikanten sinds jaar en dag met grote vakkundigheid en een oneindig enthousiasme ten gehore gebracht.
Spil van de band is zangeres Mo(nica) met haar warme, karakteristieke stemgeluid en innemende persoonlijkheid. Mo wordt begeleid door een stevig swingend ritme-tandem bestaande uit Folkert Hildama (drums) en Roel Reinders (bass) en deelt als frontlady verder het podium met Henk-Jan De Jong (leadgitaar), Carlo Boelen (Hammond) en Paul van Alphen (mondharmonica, zang en gitaar).
Het repertoire bestaat, naast eigen werk, uit werk van o.a. Susan Tedeschi, Shemekia Copeland, The Fabulous Thunderbirds, Rod Piazza en The Red Devils.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?