The Bugaboos Bluescafé

4 februari 2017, om 22:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

Het is niet eenvoudig om een band als “THE BUGABOOS” voor te stellen in een paar woorden. Dit zou een inbreuk zijn op de kwaliteiten die onze Blues/Bluesrock band in huis heeft. Onze band werd opgericht in 2006, en heeft ondertussen vele wissels doorstaan alvorens tot deze hedendaagse solide bezetting te komen.

Wij brengen zorgvuldig gekozen Bluessongs verwerkt en vertegenwoordigd met ons eigen Bugaboos geluid. Wij durven afdwalen van de meest bespeelde wegen en loodsen zo de verschillende stijlen van de Rhythm&Blues naar de 21ste eeuw. The Bugaboos hebben hard gewerkt om dit muzikaal doel te bereiken, door het veelvuldig spelen in alle mogelijke en uiteenlopende cafés, clubs en festivals in de lage landen.

De band bracht in 2011 de eerste cd “Get The Blues On” op de markt. Deze werd door fans en de media goed ontvangen. Het leverde ons dan ook tal van mooie podia op in de Benelux, waaronder zelfs het voorprogramma van enkele grote affiches. Het moedigt ons aan om weldra opnieuw de studio in te duiken en een volgende cd te persen.

Ondersteund door onze drummer “Dynamic Dirk” en bassist “Groovin’ Eddy” hebben wij een zeer solide ritmesectie, samen met rhythm&lead gitarist”Guitar fingers Raf”, en met veel trots melden we de onlangs toegetreden saxophonespeler “Edy De Vos”. De “Blueslady Kath” in deze bezetting, brengt met haar ruwe en eigenwijze bluesstem een gevoel dat de fans blijft vermaken, en zorgt voor de leukste ambiancepartijen onder het publiek.

De band bestaat nu al bijna 10 jaar en draait op volle toeren, we zijn klaar om nog enkele decennia mee te draaien in het huidige bluesmilieu. “FEEL THE PARTY & COME OUT TO SEE US LIVE”
Aanvang 22.00, toegang vrij.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?