The Celtic Tribe

18 november 2018, om 15:30, Dorpskerk, Kerkstraat 35, Wilp, 12,50

Door Agenda

Regio Apeldoorn/Deventer is een band rijker!
Mysterieuze Keltische liederen, Ierse folksongs, gezongen Scandinavische poëzie, oude ballades en eigen geschreven nummers. Dat is wat de nieuw opgerichte band, The Celtic Tribe, voor het eerst laat horen op 18 november in het Romaanse kerkje van Wilp.

De vier uit Apeldoorn en Deventer afkomstige professionele muzikanten Mandy Rotgans, Sandra de Bruin, Karel Tadema en Michiel Nijs treden al jaren samen op in verschillende formaties. Van grote muziekprojecten, musicals, popmuziek tot straattheater.

“Keltisch” is een breed begrip, maar bijna iedereen heeft er een bepaald gevoel bij. Het ritme van de natuur, heimwee naar onze roots en thematiek zoals Moeder Aarde. Ook het onderwerp “Avalon” zult u regelmatig tegenkomen bij The Celtic Tribe.

In hun repertoire hoort u in elk nummer Keltische thema’s terugkeren in tekst en/of muziek. Mystieke songs, begeleid met gitaar en Ierse Bodhran, maar ook gothic rocknummers. Af en toe sluipt er een verrassing door, die alleen met een zijdelingse knipoog te maken heeft met de oude Kelten.

The Celtic Tribe heeft met opzet een gevarieerd programma samengesteld om hun veelzijdigheid te tonen, en hopen op veel optredens met als hoogtepunt Castlefest en Elfia.

Zij nodigen u uit om u te laten vervoeren op 18 november.

Kaarten á €12,50
Reserveren: theceltictribe@hotmail.com
Romaanse kerk Wilp
Aanvang: 16:00 uur
Inloop vanaf 15:30 uur

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?