The Dutch Queen Tribute eert op 25 november Freddie Mercury in Gigant

24 november 2016, om 20:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, €15,00.

Door Agenda

Op 24 november is het 25 jaar geleden dat de legendarische zanger en frontman van Queen, Freddie Mercury, overleed. Op vrijdag 25 november eert Podium & Filmtheater Gigant de zanger en zijn band, met de komst van The Dutch Queen Tribute. Het concert start om 20:30 en tickets kosten €15,00. Vrienden van Gigant betalen €13,00 voor een ticket.

The Dutch Queen Tribute bestaat uit vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band. Live brengt deze gelegenheidsformatie een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen.

The Dutch Queen Tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.

De band bestaat uit Merijn van Haren (Navarone), Kees Lewiszong (Navarone), Joost van Haaren (Anneke van Giersbergen, Krezip), Henk Jan Heuvelink (Marike Jager) en Bram van den Berg (Drive Like Maria, Krezip).

Neem voor meer info contact op met Inge Weterings (marketing Gigant): 055 -521 6346 / i.weterings@gigant.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?