The John Hayes Project

25 januari 2013 - 21 januari 2013, om 22:00, Bluescafé

Door Redactie

www.bluescafe.nl
John Hayes en the John Hayes Project zijn nu op tour voor de promotie van hun nieuwe dubbel uitgave The Pleasure Preachers en “Dream Out,Scream Out”.
The John Hayes Project is de creatieve uitlaatklep voor John in combinatie metzijn werk als gitarist voor de legendarische Amerikaanse meesters van de “funkrockdance” Mother’s Finest, met zangeres Joyce “Baby Jean” Kennedy. Met hits als “Baby Love” en “Piece of the Rock” werd de wereld blootgesteld aan de universele grooves van Mother’s Finest.
The John Hayes Project is zijn manier om een stap verder en zover mogelijk overde grens te gaan! Het JHP geluid kan omschreven worden als een psychedelische mix van rock, dance en funk, maar met stevige gitaar riffs. Naast John’s gitaar en zang bestaat de nieuwe bezetting uit drummer Gus Genser van “Herman Brood and the Wild Romance” en bassist “Pepper” Hymans.
“Deze muziek is aanstekelijk” zegt Hayes over de Project tour “overal waar we komen begint het publiek spontaan mee te jammen en dansen, het is altijd een vette party! ” John zal buiten zijn solo project veel te zien zijn met de legendarische band Mother’s Finest.
Aanvang 22.00 uur €7,- entree

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?