The Kik

22 december 2012 - 3 december 2012, Gigant

Door Redactie

Gigant

Verplaatst naar 22 december. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum.

In mei kwam Springlevend uit, het debuutalbum van het steevast in Italiaans maatpak gehesen vijftal The Kik. Stekelige popsongs als Springlevend, Simone en Even voor altijd toveren stuk voor stuk een lach op het gezicht van het grootste stuk chagrijn. Tijdens de opnames van Springlevend werd o.a. samengewerkt met Armand en Lucky Fonz III.

De band verrees uit de puinhopen van vijf jaar The Madd (die je een paar jaar geleden nog kon bewonderen tijdens een historisch avondje Beatclub Gigant) en Mark & The Spies. Sixties-connaisseur Dave von Raven is waarschijnlijk het bekendste gezicht binnen de band en begint zijn titel als beroepsidioot en voltijd-beatle behoorlijk waar te maken. Regelmatig zien we hem aanschuiven bij De Wereld Draait door, hij presenteerde onlangs de VPRO kinderserie Gluren bij de buren en is innemend spreekstalmeester bij festivals als Lowlands en Into the Great Wide Open.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?