the new habit

19 mei 2013, om 16:00, Blues Cafe Apeldoorn

Door Agenda

http://www.thenewhabit.nl/

Vanuit het Zuiden des lands, onder de rook van chemiereus DSM, bestookt The New Habit de buitenwereld met een vurige mix van New Orleans, blues, funk & rock. De band wil swingen en grooven, zich onvermijdelijk nestelen tussen je oren en in je hart. Om je daarna niet meer los te laten. De energie, enthousiasme en aantrekkingskracht van dit trio zijn onontkoombaar.

Ervaren muzikanten, maar vooral ‘longtime’-vrienden Mark Q Courage, Martijn van Leipsig en Martijn Soeterbroek vinden elkaar opnieuw in deze bezetting. Hun muzikale vriendschap gaat inmiddels al bijna 20 jaar terug: jarenlang speelden ze samen in bands als Black Wish en Rogue. In de zomer van 2011 viel alles opeens weer op zijn plek: een vrijblijvende jamsessie werd een band met een visie en een toekomst. Vage schetsen werden liedjes met kop en staart.
Charismatische frontman en liedjesschrijver Mark Q Courage heeft de gave om met weinig woorden grote verhalen te vertellen. Drummer-par-excellence Martijn Soeterbroek bewaakt de grote lijnen en kan het vuurtje opstoken als geen ander. Gitarist Martijn van Leipsig is romanticus pur sang. Zijn intuïtieve solo’s en venijnige Hendrix licks vormen een onmisbare schakel in de sound van The New Habit.
The New Habit is meer dan een gewoonte, het is een verslaving.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?