The Sharpees – Bluescafe

8 augustus 2014 - 4 augustus 2014, om 22:00, Bluescafé

Door Redactie

© Redactie

Vrijdag 8 augustus  – THE SHARPEES

  • Bluescafe
  • Aanvang 22.00 uur
  • entree 5,-

The Sharpees, een bekende Engelse band uit de jaren tachtig, zijn sinds 2004 weer actief en staan voor de vierde keer in het Bluescafe. Dit Britse trio brengt swingende blues, rock en boogie uit de sixties tengehore. De ongepolijste sound en enorme spontaniteit van de band doen de Britse blues jaren met sixties invloeden voor een avond herleven.

Maximum R ‘n B Band is een top rhythm & blues/rock guitar band. Het repertoire is gebaseerd op de muziek van o.a.: Rory Gallagher, Tom Petty, Dr Feelgood, George Thorogood en The Stones.  Onvervalste Britse sixties blues en rock.

Al vanaf 2004 toert de herboren band uit de nineties vol overgave door half Europa met regelmatig weekenden met optredens in meerdere landen. Nederland is één van hun favorieten en veel blues en rock liefhebbers zullen The Sharpees misschien al eens live gezien hebben. Reden genoeg om ze opnieuw mee te maken in Apeldoorn. Voor de fans zal deze avond zeker een goed begin van het weekend zijn en degenen die The Sharpees nog niet kennen zullen aangenaam worden verrast op een heerlijke avond!

De muziek valt te omschrijven als een energieke powermix van blues, rock en country invloeden die je gegarandeerd niet stil laten staan. De laatste keer dat zij in Nederland waren was op 30 april in Arnhem. Het wordt dus de hoogste tijd! In de tussentijd hebben de vier heren niet stilgezeten en zijn druk geweest met optreden in onder andere Engeland, Duitsland en Frankrijk.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?