The Sleaze Express brengt 3 garagerockbands naar Apeldoorn

21 november 2015, om 19:30, Gigant Apeldoorn

Door Agenda

 

Op zaterdag 21 november zullen The Deaf, zZz en Green Hornet naar Gigant komen om de popzaal omver te blazen. Deze garagerockers zullen een heerlijk ranzige show komen geven voor alle rockers uit Apeldoorn en omstreken. De deuren gaan om 19:30 open en om 20:00 opent Green Hornet de avond. Kaarten kosten €15,00 en €13,00 voor Vrienden van Gigant, en zijn te koop aan de kassa of via www.gigant.nl.

The Deaf

Na twee te gekke platen en een ontelbaar aantal shows in binnen- en buitenland is The Deaf allang niet meer “het side project van”, maar wel de retestrakke trots van Speed Beatstad Den Haag. Met liefde voor gruizige 60’s garage, maar zonder in retrofetisjisme te vervallen, scheuren Spike, Miss Fuzz, Kit Carrera en Midnight Mau zich een weg door hun keiharde en catchy repertoire, van je Toot, Whistle, Plunk, Boom!

zZz

Het duo zZz (spreek uit zoals de Fransen “jazz” zeggen, maar dan zonder “ja”) laat met hun tandem van drums en orgel al meer dan tien jaar over heel de wereld het zweet uit de poriën spuiten en van de plafonds omlaag gutsen. Pompend, galmend en geilend wekken ze met hun mix van punk en krautrock de doden tot leven en laten ze dan dansen tot ze er weer dood bij neervallen.

Green Hornet

Het Groningse Green Hornet speelt sinds halverwege de jaren negentig van de vorige eeuw bluesy garage, dwars als een ui en heter dan een bos uien. In oktober verscheen de vijfde plaat Never Enough, een langspeler vol zompige moerasrock, smerige soul, hoekige punk, B-film orgelinstrumentaaltjes and a whole lotta fuzz. Het lastigste van die plaat opnemen? Het net zo goed te laten klinken als wanneer deze godfathers van de Nederlandse garage live spelen!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?